28 martie 2014

Emotii interiorizate si emotii exteriorizate ( 28 - 31 martie 2014 )





Zilele acestea pendulam intre doua stari emotionale diferite.

 
Luna in Pesti (28 - 29 martie)
Luna in Berbec (30 - 31 martie)

   
Emotii interiorizate

Pe 28 si 29 martie, Luna este in Pesti, in conjunctie cu Neptun, si apoi cu Mercur si Chiron, si, pe rand, in trigon cu Jupiter din Rac, sextil Pluton din Capricorn, trigon Saturn din Scorpion.


Pierre-Auguste Renoir - Woman in a Boat (1867)

Trairile launtrice sunt puternice, suntem condusi de inspiratie si imaginatie. Tindem sa ne retragem intr-o stare de visare. Exista o atractie catre spiritualitate si misticism, incercam sa ne intelegem si sa ne vindecam propriile emotii. Putem fi deosebit de sensibili si creativi.
 
Emotii exteriorizate
 
Pe 30 si 31 martie Luna este in Berbec, facand pe rand conjunctii cu Soarele (Luna Noua), Uranus, Juno, si careu cu Jupiter din Rac si Pluton din Capricorn, opozitie cu Marte din Balanta.


Pierre-Auguste Renoir  - Bal du moulin de la Galette (1876)

Pe cat de armonioase au fost emotiile atat timp cat Luna a traversat semnul Pestilor, pe atat de tulburatoare vor fi izbucnirile sentimentale acum, cu Luna in Berbec. Exista o nevoie acuta de autoafirmare si dominare din partea noastra asupra celorlalti sau viceversa. Iesim, socializam, relatiile sunt dinamizate. Problema este ca dorim sa insuflam propriile emotii celorlalti, indiferent daca acestia sunt pregatiti sau nu sa le accepte. Se pot isca lupte de orgolii din prea multa ambitie si entuziasm. Suntem impulsivi si nerabdatori. Dorim sa miscam lucrurile, sa luam decizii, sa repunem pe tapet problemele ramase nerezolvate. Relationam si socializam, dar sa fim atenti cum o facem. Este corect sa ne promovam si sa ne afirmam, dar sa nu impunem cu forta emotiile si deciziile proprii celorlalti. Respectul reciproc este mai important decat o confruntare de ego-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu